Hlavní obsah

Pražská policie se musela otravovat s opilým zpěvákem Wellerem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN/PRAHA

Zpěvák Paul Weller si asi myslel, že na východ od Berlína si ho nikdo ani nevšimne. Jenže to se přepočítal. V ulicích Prahy se o víkendu mezi svátky válel opilý jako bezdomovec, což se nelíbilo policii v metropoli, která hodlala „neznámého“ opilce zatknout. Z incidentu se stala žhavá novinka předních bulvárních magazínů celého světa.

Foto: Profimedia.cz

Paul Weller

Článek

Padesátiletý hudební veterán se válel v pražských ulicích, jako by nebyl prosinec a vůbec se nechumelilo. Ale ono zrovna padalo z nebe nemálo sněhu a policie měla pohotovost. Muži zákona ho nejprve varovali, že by mohl skončit také v cele předběžného zadržení a střízlivět na policejní záchytce. Na chodníku pražských ulic se přitom válel se svou přítelkyní Hannah Andrewsovou.

Smyslů je zbavilo pár panáků

O sedmadvacet let mladší Andrewsová se připojila ke svému staršímu partnerovi a oba zjevně podcenili české žaludky, které zvládnou mnohem více alkoholu než běžný Západoevropan. Po několika panácích vodky U Malé Velryby byli oba smyslů zbavení.

„Weller byl skutečně hrozný. Řekl jsem mu, že by neměl zpívat. Ale on tak nějak kvílel. Jeho přítelkyně byla agresivní a pěkně mi nadávala. Spadla z barové židle a omdlela na podlaze,“ svěřil britskému listu The Sun svědek incidentu, kytarista Brad Huff.

Opilci se po dlouhé domluvě odpotáceli do svého hotelu a ušetřili policii špinavou práci.

Reklama

Výběr článků

Načítám