Hlavní obsah

Polonazí Rusové na ulici uspořádali ohnivý duel jako z Harryho Pottera

Novinky, Jakub Štěpánek

Ačkoliv měly být oslavy konce uplynulého roku poněkud klidnější, než tomu bylo v minulých letech, záběry z předměstí Moskvy ukazují něco jiného. Dva zatím neznámí muži uspořádali duel, revolvery ale nahradila pyrotechnika. Po dvojici nyní pátrá tamní policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Duelu dvou polonahých mužů přihlíželo mnoho pobavených fanoušků, kteří se mohli cítit skutečně jako na škole čar a kouzel v Bradavicích. Barevné blesky z pyrotechniky, které proti sobě oba muži posílali, totiž velmi připomínaly záblesky, které vychází z kouzelnických hůlek v příbězích o Harrym Potterovi.

„Potter proti Voldemortovi, verze Moskva,” neušla jistá podobnost duelu s kouzelnickým soubojem jednomu z komentujících.

Ačkoliv se podle dostupných záběrů při nebezpečném chování nikomu nic nestalo, video se dostalo na sociální sítě, kde vyvolalo kromě jisté popularity také pozornost u policistů. Ti se případem začali ihned zabývat.

Ani jednoho z mužů se jim zatím vypátrat nepodařilo, žádají tak o pomoc svědky, kteří duelu přihlíželi. Pokud se skutečně odhalí totožnost mužů na videu, budou mít kouzelníci zřejmě co vysvětlovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám