Hlavní obsah

Polonahá party v centru Prahy. Módní značka oblékala zákazníky zdarma

Novinky, mak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pokud jste v pátek ráno v pražské ulici Na Příkopě potkali lidi oblečené pouze ve spodním prádle, nešálil vás zrak. Před jeden módní obchod si tito odvážlivci přišli vystát několikahodinovou frontu. Na první stovku příchozích totiž čekala odměna - dva kusy oblečení dle vlastního výběru zdarma.

Polonahá party v centru Prahy. Módní značka oblékala zákazníky zdarma Video: Novinky

 
Článek

První nadšenci a nedočkavci přišli čekat před prodejnu Desigual už ve čtvrtek večer. Nocovali tam, aby si pojistili místo v první stovce lidí, která za to, že se svlékne do spodního prádla, dostane dva kusy oblečení od španělské designérské značky zdarma.

„Čekáme tady už od večera od 20.30. Trochu nepříjemné bylo, že jsme zmokli, ale jinak to byla legrace. Postávali jsme, leželi na zemi, spali na lavičkách,“ řekla spoře oděná účastnice akce, která na místo přišla jako první.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ve stejný den se tato akce konala i ve španělském MadriduVideo: Reuters

Ráno, krátce před otvírací dobou, stálo před prodejnou asi pět stovek polonahých žen i mužů. Brána obchodu se otevřela po deváté hodině. Začala velká tlačenice a boj o to, kdo bude v obchodě první. Touha po věcech zdarma byla obrovská. Zákazníci se vrhli ke stojanům s oblečením a rychle se snažili najít správnou velikost. Řada z nich ani nečekala na volné kabinky a převlékala se mezi regály.

Letos byla účast větší než před dvěma lety

„Vybrala jsem si nádherné šaty, doufám, že v nich budu vypadat stejně tak dobře. Šla jsem se na ně podívat ještě před akcí, takže jsem je měla vyhlídnuté dopředu,“ líčí nadšená zákaznice.

Polonahá party, jak je pořadateli akce nazvána, má velký úspěch i ve světě. V Praze se konala podruhé. Svléknout se na ulici před zraky kolemjdoucích se vyplatí. Například kabát v této prodejně přijde na sedm tisíc korun i více.

„Čekali jsme velký zájem, ale takto hojná účast předčila všechna naše očekávání. Před dvěma lety se tu sešlo kolem 400 lidí, teď je to zhruba o stovku více. Všichni, kteří se nedostali do první stovky šťastlivců, nemusejí zoufat, obdrželi od nás slevové kupony,“ dodává pořadatelka akce Desigual Adéla Čiháková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám