Hlavní obsah

Policisté v Oklahomě zadrželi zlodějku aut, o chvíli později ujela v jejich voze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chvilku nepozornosti policistů v americké Oklahomě využila šestatřicetiletá Angie Frostová, kterou strážníci ve městě Tulsa zadrželi za řízení kradeného vozu. Žena se v policejním autě vyvlekla z pout, zamkla dveře, přeskočila k volantu a před zraky policistů ujela, píše server CBS Los Angeles.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zadržená s pouty na rukou odjela policistům s jejich autemVideo: NEWSON6.COM, AP

 
Článek

Video, které zachytila kamera připevněná na těle jednoho z policistů, pochází z března letošního roku. Oklahomská policie ho však zveřejnila až nyní.

Strážníci tehdy Frostovou zadrželi, nasadili jí pouta a posadili ji na sedadlo spolujezdce služebního vozu. Na záběrech je vidět, jak se zadržená, zatímco policisté venku sepisovali protokol, rychle přesunula k volantu a z místa ujela.

Ženě se však podařilo dojet pouze k nedalekému hotelu, kde ji policisté opětovně zadrželi. Podle serveru Newson6.com již v minulosti čelila řadě obvinění a za mřížemi si odsedí tři roky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám