Hlavní obsah

Policisté se převlékli za medvědy, aby odradili drzé opice

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezvyklé kostýmy si vzali na pomoc v boji proti opicím policisté ze státu Uttarákhand na indicko-tibetské hranici. Aby drzé primáty, kteří si z lidí nic nedělají, odradili, převlékli se dva strážníci za medvědy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Indičtí policisté se převlékli za medvědy, aby zahnali drzé opiceVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Policisté sloužící na hranici na základně Mirthi mají s tlupami protivných opic problémy dlouhodobě. Dva z nich se proto museli 8. března navléknout do medvědích kostýmů a vyrazit mezi opice.

Hned jak zvířata chlupaté černé kostýmy připomínající spíše gorily uviděla, vzala do zaječích. Opice se nezastavily ani na silnici a okamžitě zmizely v přilehlém lese. „Opice narušovaly práci našich mužů. Teď ochutnaly vlastní medicínu,“ uvedl jeden z policistů sloužících na základně.

Kvůli Trumpově návštěvě se indická policie vybavila praky

Koktejl

O tom, že medvědí převlek na opice spolehlivě funguje, se přesvědčili již na Mezinárodním letišti Sardára Vallahbháíe Patéla ve státu Gudžarát.

Na počátku února tam byl jeden ze zaměstnanců spatřen, jak se řítí po trávníku směrem k opicím v podobném kostýmu. Podle letiště tento způsob zahánění opic zatím spolehlivě funguje.

Reklama

Výběr článků

Načítám