Hlavní obsah

Policisté rozbili okno u auta, aby z něj zachránili nemluvně. Šlo o panenku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britští policisté mají z ostudy kabát. Před několika dny totiž ve městě Thornaby zasahovali u auta, ze kterého chtěli zachránit opuštěné dítě. Bez váhání rozbili okénko, aby se k nemluvněti dostali, záhy však vyšlo najevo, že jde pouze o velmi realistickou panenku patřící dceři majitelky vozidla. Škodu policisté uhradí.

Foto: Profimedia.cz

Panenka byla velmi realistická (ilustrační foto).

Článek

Amy McQuillenová se svou dcerou běhala po obchodech a už je nebavilo panenku tahat s sebou. Nechaly ji proto jen tak v dětské sedačce v autě. Někdo z kolemjdoucích proto přivolal policii, která se ihned jala zasáhnout.

O patnáct minut později tak McQuillenová našla hlouček policistů a dalších lidí stát kolem svého auta s rozmláceným sklem. Strážníci se ospravedlňovali, že jim někdo nahlásil zanedbání dítěte.

„Nemohla jsem tomu uvěřit. Vím, že panenky vypadají realisticky, ale nikdy by mě nenapadlo, že k něčemu takovému dojde,“ cituje server Daily Mail ženu.

Dodala, že panenku dostala její desetiletá dcera jako vánoční dárek. „Bylo to pro mě před tolika lidmi ponižující, navíc mi zůstalo poškozené auto a dcera byla rozrušená,“ doplnila.

Policisté se za chybu omluvili a oddělení oblasti Cleveland uvedlo, že zaplatí 264 liber (7810 korun) za opravu.

„Strážníci se vždy raději ujistí, že ke zločinu nedošlo, než aby propásli příležitost k ochraně dítěte,“ uvedl mluvčí policie s tím, že příslušníci sboru jednali v nejlepším zájmu.

Muž našel ve stěně nového domu panenku s děsivým vzkazem

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám