Hlavní obsah

Muž našel ve stěně nového domu panenku s děsivým vzkazem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hadrovou panenku se vzkazem o tom, že zavraždila původní majitele, objevil v minulých dnech ve stěně svého nového domu v anglickém Liverpoolu dvaatřicetiletý Jonathan Lewis. Ačkoliv incident nahání hrůzu, Angličan vzal celou situaci s humorem, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Lewis, jenž pracuje jako učitel na základní škole, si klíče od nového domu vyzvedl v pátek a krátce poté se rozhodl prozkoumat dutinu pod schodištěm.

„O té dutině pod schody, která byla zakrytá sádrokartonem, jsem věděl. Skrz sádrokarton jsem prorazil díru velikosti pěsti, posvítil dovnitř a spatřil sedící panenku,” svěřil se Daily Mailu.

Následně si také všiml, že panenka svírala vzkaz, jehož slova mu musela nahnat husí kůži.

„Milý čtenáři/nový majiteli, děkuji za vysvobození! Jmenuji se Emily. Původní majitelé v tomto domě bydleli v roce 1961. Neměla jsem je ráda, a tak museli jít. Stále si zpívali a byli veselí. Bylo to odporné. Pro jejich smrt jsem zvolila ubodání, tak doufám, že máš nože. Snad se ti bude dobře spát,” stálo na kusu papíru.

Kamarádi mu radí, ať se odstěhuje 

Přátelé Lewisovi doporučují, aby se svého nového bytu urychleně zbavil, Angličan však bere celou situaci s humorem.

„Někteří kamarádi mi říkají, abych se dům pokusil prodat a odstěhoval se. Myslím si ale, že je to k smíchu. Budu upřímný. Celá ta věc mi přijde vtipná. Asi bych udělal to samé,” směje se.

Podle informací realitního agenta byla kuchyň, kde se dutina nachází, zhotovena teprve před čtyřmi lety. Vzkaz s panenkou tak musel být pod schodiště umístěn zhruba v té době.

„Myslím, že to tam je od té doby, protože papír nevypadá nijak staře, naopak,” potvrdil Lewis teorii realitního agenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám