Hlavní obsah

Policií hledaný muž se nechal chytit opravdu lehce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hra Pokemon Go je aktuálně opravdu velkým fenoménem, takže není překvapením, že v souvislosti s jejím hraním dochází ke kuriózním situacím. O další se teď postaral jeden Američan, na kterého byl vypsaný zatykač. Nenapadlo ho totiž nic lepšího, než lovit příšerky přímo před policejní stanicí.

Foto: Chris Helgren, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Williama Wilcoxe zatkli minulý čtvrtek v michiganském Milfordu. Stál před policejní stanicí v kalhotách od pyžama a s mobilem v ruce. Policisté ho poznali a hned ho zatkli. Nepotvrdilo se tak otřepané rčení, že pod svícnem je největší tma.

„Ten den nám opravdu hodně ulehčil naši práci,“ uvedl pro web stanice Fox 2 Detroit policista Thomas Lindberg k případu muže, na něhož byl vypsán zatykač za to, že se nedostavil na policii kvůli obvinění z vloupání a krádeže.

Wilcox policistům později přiznal, že se v tu chvíli zrovna pokoušel chytit pokémona.

„Buď zapomněl, že na něj je vypsaný zatykač, nebo to ignoroval a myslel si, že se nic nestane. Myslím, že byl víc naštvaný, že musí přestat hrát tu hru,“ dodal Lindberg.

Policisté poté Wilcoxe propustili pod slibem, že se dostaví příští měsíc k soudu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám