Hlavní obsah

Pod autem se propadla studna, zmizelo pod vodou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrti Ghatkopar v indické Bombaji se v neděli pod osobním autem zaparkovaném na parkovišti postaveném nad studnou propadla zem. Vůz následně pohltila voda. Záběry z incidentu zachytil majitel vozu. Podle předběžných zpráv ke zřícení betonové konstrukce přispěly silné deště.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pod autem se propadla studna, zmizelo pod vodouVideo: Reuters

 
Článek

Na videu je vidět, jak se auto pomalu potápí a následně mizí pod hladinou. Záběry zachytil sám majitel vozu, sedmašedesátiletý Kiran Doshi, kterého na místo přivolal muž, jenž auta obyvatel přilehlé rezidence čistil.

Parkoviště bylo podle Daily Mailu postaveno nad studnou, která dodává vodu obyvatelům rezidence s názvem Ram Nivas. Tato budova byla podle britského deníku postavena před více než 80 lety.

Studna byla z poloviny pokryta válcovým betonem RCC, aby zde mohlo vzniknout parkoviště. Betonová konstrukce se však nyní zřítila a zaparkované auto skončilo ve studni.

Foto: Profimedia.cz

Pod zaparkovaným autem se v indické Bombaji propadla zem.

„Vodu jsme ze studny odčerpali a vozidlo pomocí bagru vytáhli,“ uvedly tamní úřady v prohlášení.

Incident nyní prošetřuje policie. „Myslíme si, že betonová konstrukce v průběhu let slábla a ke kolapsu přispěly silné deště,“ řekl policejní inspektor Nagraj Manjre.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám