Hlavní obsah

Playboy ve ferrari schválně přejel nohu policistovi, ten si ho podal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Když někdo nechá auto na zákazu parkování, tím vozem je červené ferrari a ještě k tomu je drzý na policistu, nemůže to dopadnout dobře. Osmadvacetiletý podnikatel Julien Chabbott špatně zaparkoval svůj luxusní vůz. Přítomný strážník ho za to chtěl pokutovat, playboy ale neváhal a přejel mu nohu. Tvrdě na to však doplatil a skončil v poutech, uvedl server nypost.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Podnikatel ve ferrari přejel drze policistovi nohu

 
Článek

Známý bohatý americký podnikatel zanechal v neděli v New Yorku své Ferrari 458 Spider v zóně, kde se nesmí parkovat. Kromě toho mu chyběla na okně i registrační značka. Než mu ale muž zákona stačil vypsat pokutu, Američan se ke svému autu v přepočtu za více než pět miliónů korun vrátil.

Chabbott nasedl do auta a nastartoval. I přes varování, aby to nedělal, se pomaličku rozjel. Strážník však neoblomně v pokutování pokračoval. A tak mu majitel ferrari přejel nohu. „Možná za to mohlo jeho ego, ale měl si prostě vzít ten lístek a nedělat takové scény,“ řekl svědek Damian Morys, který celý incident natočil.

Dál už měly události rychlý spád. Policista prudce udeřil do řidičova okénka a vytáhl ho ven. Za pomoci druhého kolegy pak během chvilky Chabbotta zneškodnili a on skončil na zemi se spoutanýma rukama. Policista utrpěl při zásahu zranění na levé ruce a pravé noze. Několika škrábanci to také odneslo ferrari, které policie zabavila jako důkaz pro následné šetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám