Hlavní obsah

Pilot předstíral havárii letadla, aby požádal svoji milovanou o ruku

– Chicago
Novinky, Michaela Cmíralová

Pilot Ryan Thompson využil společného letu soukromým letadlem s přítelkyní k tomu, aby ji požádal o ruku. Zvolil při tom dost neobvyklý způsob. Předstíral poruchu letadla. Jeho životní láska si tak nejdříve myslela, že oba zemřou, namísto toho ale skončila živá, zdravá a se zásnubním prstenem.

Žádost o ruku během fingované havárie letadla

 
Článek

Ryan Thompson vzal svoji přítelkyni na příjemný vyhlídkový let nad Chicagem, po několika minutách letu, ale předstíral poruchu. Své přítelkyni Carlie Kennedyové řekl, že přestalo fungovat řízení a podal jí krizový manuál, aby mu přečetla další postup.

Z natočeného videa, které si Thompson nahrál na skrytou kameru v kokpitu, je zřejmé, že Carlie byla vyděšená, ale přítele poslechla a začala předčítat. „Píše se tady, že prsteny mohou být nespojené a měli bychom zahájit zásnubní proceduru. Velící pilot je odhodlán být dobrým partnerem. Poznámka... bude tě vždy milovat a ctít. Odpověz.... vezmeš si mě?“

Teprve v tu chvíli Kennedyové dochází, že celá krizová situace byla jen vtip a že s letadlem je vše v naprostém pořádku. Se smíchem a úlevou proto přijímá zásnubní prsten, který Thompson vytáhl ze své kapsy, a říká mu své ano.

Nápadité zásnuby se odehrály už v únoru, ale video zachycující celou událost nahrál Thompson na Youtube teprve před několika dny. Nevěsta pro Chicago Sun-Times následně uvedla: „V ten moment jsem vážně věřila tomu, že se něco děje s letadlem a že havarujeme. Nikdy jsem ale nebyla naštvaná, ani na vteřinu.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám