Hlavní obsah

Petra Janů jezdí na dovolenou bez manžela

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Trojnásobná zlatá Slavice Petra Janů žije se svým manželem Michalem Zelenkou již šestadvacet let. Prý jim to spolu klape. Na dovolenou však zpěvačka jezdí zásadně bez něj.

Foto: Kateřina Ostradecká
Článek

"S manželem trávím v létě čas na chalupě, ale jako správný štír se potřebuji zavrtat do písku, poslouchat moře a relaxovat. Zelenka moře totiž nenávidí. Takže léta máme takovou dohodu, že on zůstane na chaloupce, bude si chytat ryby a bude mu pršet na hlavu a já si pojedu na sluníčko chytat bronz, " prohlásila Janů.

Milostné dobrodružství na rozpálených plážích prý v podstatě nehrozí. Jejich vztah je založen na důvěře, proto také vydržel tak dlouho. Oba manželé se na sebe mohou spolehnout a vzájemně nežárlí.  

Vyholení muži by u Petry neuspěli

Petru Janů se i přesto mnozí muži stále pokoušejí dobývat a obletují ji. Někteří by však neměli u zpěvačky šanci, i kdyby byla svobodná a bez partnera.    

"Já mám strašně ráda chlupaté chlapy. Ti, co chtějí, ať se holí, proti gustu žádný dišputát, ale mě se líbí chlupatí. Ale zase na druhou stranu, moje babička říkala, že celá kráva do polévky je moc, tak asi i v tomto případě platí, že všeho s mírou," usmála se.

Petra se však celé léto nehodlá povalovat na pláži. Čeká ji i práce. Přijala roli královny v muzikálu Michal Davida Tři mušketýři, který se bude od podzimu hrát v divadle Brodway.

Není to ostatně její první panovnická role, už si zahrála královnu Gertrudu v Hamletovi. "Muzikály jsou prostě moje krevní skupina," tvrdí Petra Janů.

Reklama

Související články

Petra Janů se do zahradničení nehrne

Zpěvačku Petru Janů, která exceluje v muzikálu Galileo, čeká v blízké době další hudební projekt. Zatím odmítá prozradit podrobnosti, uvedla pouze, že půjde...

Výběr článků

Načítám