Hlavní obsah

Petra Černocká poprvé zavařovala houby

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Petra Černocká má za sebou další premiéru. Neodehrávala se však na koncertním pódiu, ale v její kuchyni - poprvé v životě zavařovala houby. Zpěvaččin manžel Jiří Pracný je totiž vyhlášeným odborníkem na sběr hub všeho druhu a z lesa nikdy nepřichází s prázdnou.

Foto: KÚ Karlovarského kraje

Na snímku je s paní hejtmankou místní kapela Old Boys a zastupitelé

Článek

"V lesích kolem naší chalupy v Kamenici je každoročně nádherná úroda hub. Manžel na ně chodí za jakéhokoliv počasí a je příšerně úspěšný. Pokaždé donese narvaný košík," sdělila Černocká.

"Sousedé, jimž se s úlovkem pochlubí, se okamžitě vytočí a hned vyrazí do lesa taky. Já jsem pouze odborníkem na dobře viditelné houby," podotkla s úsměvem.

"A tak jsem letos poprvé v životě zavařovala houby. Na to, kolik mi je let, je to poněkud smutné, ale nedá se nic dělat. Vždycky jsem záviděla všem hospodyňkám, které to uměly dřív než já, a považovala jsem zavařování za velký kumšt."

"S překvapením jsem zjistila, že je to vlastně velmi snadné. Tak se z toho raduji a mám na zimu spoustu skleniček s houbami všeho druhu," pochlubila se zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Černocká rozdává kolem sebe radost

Petra Černocká je stále nabitá pozitivní energií, kterou podle přátel přenáší i na své okolí. Zpěvačka pak zastává názor, že současný život plný stresu...

Petra Černocká se v Egyptě léčí slivovicí

Zpěvačka Petra Černocká se chystá na dovolenou do Egypta, kam za pár dnů odlétá. Před každou výpravou do exotických krajů prý prožívá takřka válečné přípravy,...

Petra Černocká umí nadávat rusky

Šok zažila na dovolené v Egyptě zpěvačka Petra Černocká poté, co ji cestovní agentura ubytovala v hotelu pro rusky mluvící hosty. Její zážitky během pobytu...

Výběr článků

Načítám