Hlavní obsah

Petr Bende nekojí, ale koupe a přebaluje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Muzikálový Hamlet, zpěvák a skladatel Petr Bende (31), se teď vyžívá jako otec. Synovi Matyasovi, kterého prý počal na dovolené se svou ženou Zuzanou (28) v Egyptě, je necelých třicet dní. A Bende je prý vzorný otec.

Článek

"V roli rodiče se cítím vysloveně krásně," svěřil se nadšený otec. Vloni si užil svatbu na molu u rybníka nedaleko Velehradu na Moravě, kde před lety svou nastávající potkal. "Matyase přebaluji, koupu, chovám, nosím a zpívám mu, jen ho nekojím," říká s pýchou.

K dětem má totiž už dávno vřelý vztah a dokonce má i s miminky zkušenosti: "Mám totiž už praxi. Můj bratr má dvě dcery a vždycky, když se mu narodily, měl jsem z nich také velkou radost a bratrovi jsem mu s nimi pomáhal. Tak mě jako otce vlastně už nemůže nic překvapit."

Chce synovi složit píseň

Když se Petr Bende oženil, složil píseň pro svou ženu Zuzanu. Také chce napsat píseň pro Matyase: "Už se mi v hlavě rýsuje melodie, dítě je velká inspirace, takže i naše mimčo bude mít svou skladbu." Kvůli dítěti teď ani nepomýšlí na cestu do zahraničí.

"Kvůli malému budeme i o prázdninách v Česku. Čeká mě tu plno koncertů s kapelou, takže mezi vystoupeními si budu užívat svou rodinu. Bydlíme teď především v Ostravě, kde máme rodiče, ale také máme byt v Praze," vysvětluje zpěvák.

Petr Bende skončil v Kalichu s Hamletem a především se věnuje své kapele. Podnikl úspěšné turné a chystá novou desku. "Na podzim bych chtěl vydat novou desku. Třeba v ní už bude moje píseň inspirovaná synem," plánuje Bende.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám