Hlavní obsah

Partyšová a Marešova milenka předvedly dráždivý body shot

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Žádná cudná maminka. Gábina Partyšová to i jako matka tříletého syna stále umí pořádně roztočit. Přímo na baru předvedla s přítelkyní Leoše Mareše Hankou Svobodovou velkou show. Hlavní roli hráli zlatá tequila, skořice a pomeranč.

Článek

Gábina Partyšová si pohotově lehla na bar, vyhrnula tričko a s Hankou Svobodovou předvedly, jak se dělá pořádný body shot.

"Vyzvala jsem V.I.P. osobnosti, ale nějak se všichni najednou radši rozutekli. Nejdříve jsem vybrala Ringo Čecha, který mě překvapivě odmítl, pak jsem zavolala na Vendulu Svobodovou a ta mi řekla, ať řeknu jejímu manželovi," řekla se smíchem Novinkám Partyšová.

Nakonec její pozvání přijala přítelkyně Leoše Mareše, která vypila tequilu z pupíku Partyšové brčkem. "Šlo o legraci a Hanka smysl pro humor má," upřesnila Partyšová, která otevírací párty nového klubu Black Angel´s moderovala a také tam zahrála na klavír.

Akci si nenechala ujít řada známých tváří. Dorazili Michaela Ochotská, Andrea Verešová, Marta Jandová, Kateřina Brožová, těhotné dámy Markéta Divišová a Eva Decastelo, Marek Vašut a řada dalších.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám