Hlavní obsah

Šinkorová po roce na párty: Odvážné taneční kreace v úzkých minišortkách

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová překvapila na doktorské párty. Dorazila v přiléhavých bílých minišortkách a ukázala tak ve svých sedmaatřiceti letech ukázkovou postavu bez známek pomerančové kůže.

Článek

Šinkorová byla hvězdou doktorské párty v kubánském baru v centru Prahy. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě byla půlnočním překvapením. Částečně dodržela i předepsaný lékařský outfit. Nezvolila sice klasický doktorský plášť nebo kostým zdravotní sestřičky, ale oblékla se do bílo-červené kombinace.

Když se objevila na pódiu, hosté párty nevěřícně koukali. Daniela, která se poslední roky vedle zámožného partnera Ladislava Poláka vyhýbá večírkům a  nechce na sebe upoutávat pozornost, se objevila v ultra krátkých minišorktách a rozjela nespoutané taneční kreace.

Odvážné šortky odhalily její ukázkovou postavu, kterou by Šinkorové mohly závidět náctileté dívky. Daniela výrazně zhubla a na jejích nohou není náznak pomerančové kůže.

Odvážné taneční kreace předvedly v kostýmu zdravotní sestřičky také Gábina Partyšová a Alice Bendová. Pro děti měly ten večer hlídání a mohly to pořádně i s manžely rozjet.

Doktorská párty byla stylová celý večer. Vedle Šinkorové večer vystoupením zpestřila nová hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Ben Cristovao a také zpívající lékař Ali Amiri. Ten byl jeden z mála pravých lékařů na večírku. Vedle něj se na párty objevil ještě vyhlášený plastický chirurg Roman Kufa.

Reklama

Výběr článků

Načítám