Hlavní obsah

Párty odstartoval v Anglii, probral se až ve Španělsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příběh jednadvacetiletého Brita obletěl už celý svět. Alex Caviel se stal populárním hned po tom, co se na sociální síti pochlubil opravdu vydařeným mejdanem. Málokomu se totiž podaří začít párty v anglickém Chelmsfordu a probudit se ve španělské Barceloně.

Foto: Profimedia.cz

Alexander Caviel v Barceloně

Článek

Ze začátku probíhalo vše normálně. Alex Caviel si se svým kamarádem vyrazil do nočního klubu. Bavili se, popíjeli a došlo také na panáky, které prý normálně nepijí. V opileckém opojení se mu kamarád ztratil a Alex dostal hlad. Obchod s jídlem byl hned vedle autobusové zastávky, odkud jel autobus přímo na letiště.

Jak sám Alex popisuje, měl opravdu živý sen, že je v letadle. Nebyl ale ve stavu, kdy by byl schopný si nějakým způsobem ověřit, co je pravda a co ne, a šel zase spát. Když se probudil, letadlo zrovna přistávalo v Barceloně.

Nejprve byl překvapený, panikařit ale nezačal. Dokonce zůstal tři dny, prozkoumal katalánské město, navštívil akvárium a také se projel lanovkou do hor. Celé tohle dobrodružství ho stálo tisíc liber (přes 34 tisíc korun).

Reklama

Výběr článků

Načítám