Hlavní obsah

Pamele Andersonové narostla prsa po kávě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka kanadského původu Pamela Andersonová, která se vepsala do paměti diváků zejména svým bujným poprsím, vysvětlila důvod velikosti svých tvarů. Ňadra jí prý narostla po hojném pití kávy.

Článek

"Umím vařit skvělé kapučíno, expreso taky odvádí báječnou práci - kafe rovnou přechází do prsou," svěřila se Andersonová v rozhovoru pro magazín Elle.

Plavčice ze seriálu Pobřežní hlídka dále upozornila, že nemá smysl schovávat se před postupujícím časem. Každá žena by podle Pamely měla svůj věk akceptovat a vyrovnat se se stopami, které čas na obličeji zanechá.

"Nekupujte si ty krémy proti vráskám. Je to celé jen spiknutí. Každá z nás stárne, takže to musíme přijmout." "Neutrácejte své peníze do těchto výrobků a nebuďte zoufalé," vzkázala herečka.

Andersonová byla nedávno v žebříčku kanadských osobností, které se staly v Hollywoodu mocnými, zvolena na první příčku. Předstihla tak herce Jima Carreyho či jeho kolegu Keanu Reevese. Pořadí zveřejnil magazín Canadian Business.

Pamela se narodila v roce 1967 v západokanadském Ladysmith. Své první krůčky v Hollywoodu podnikla počátkem devadesátých let. Ve většině svých rolí ztvárnila svůdné ženy. Byla vdaná za Tommyho Leea, s nímž se rozvedla. Mají spolu dva syny. Pamela rovněž pózovala pro magazín Playboy.

Reklama

Související články

Pamela Andersonová chce otevřít hernu

Herečka kanadského původu Pamela Andersonová uvažuje, že investuje do světa herních automatů. V Las Vegas by chtěla otevřít vlastní klub. Informoval...

Andersonovou žalují za nedodržení smlouvy

Pamelu Andersonovou zažalovala firma United Licensing Group kvůli jednostrannému porušení smluvních podmínek. Kontrakt herečka se společnosti uzavřela...

Výběr článků

Načítám