Hlavní obsah

Pamela Andersonová se provdá za exmanžela

Novinky, Korzo
HOLLYWOOD

Proslulá plavčice z Pobřežní hlídky Pamela Andersonová hodlá opět vstoupit do manželského svazku se svým bývalým chotěm, rockovým zpěvákem Tommym Leem. Informaci přinesl americký časopis Star.

Foto: Josef Zajíc

Ostravský dům roku 2014. Svět techniky. Dolní oblast Vítkovice.

Článek

"Jsou spolu a plánují svatbu," tvrdí jejich přátelé navzdory tomu, že Pamela letos v únoru prohlásila, že se vzdá mužů, aby se mohla starat o své dva syny, sedmiletého Brandona a o rok mladšího Dylana. List The Sun v dubnu navíc napsal, že se Tommy Lee stýká s modelkou Naomi Campbellovou.

"Moje rodina je opět pohromadě. Pamela a děti jsou už jednou provždy doma," řekl údajně Tommy blízkému příteli.

Magazínu Star se také podařilo vypátrat, že milenci plánovali svatbu již začátkem dubna v Las Vegas, ale na poslední chvíli své rozhodnutí změnili. Obě hvězdy a jejich manažeři se odmítli k zamýšlenému sňatku vyjádřit.  

Bouřlivé manželství

Tommy a Pamela se poprvé brali v roce 1995 v mexickém Cancunu jen čtyři dny po své první schůzce a šest týdnů poté, co se poprvé potkali.

Po bouřlivém vztahu se rozešli v roce 1998, kdy byl někdejší bubeník kapely Mötley Crue také na šest měsíců uvězněn za fyzické napadení Andersonové, která před dvěma lety také přiznala, že se od Tommyho nakazila žloutenkou typu C po užití stejné tetovací jehly.

Reklama

Související témata:

Související články

Pamela Andersonová si zalévala ňadra

Americká seriálová hvězda Pamela Andersonová (36) je na své bujné poprsí jistě pyšná. Zřejmě se domnívá, že právě její ňadra jsou nejdůležitější, proto o nich...

Pamela Andersonová lhala, deprese už nemá

Americká herečka Pamela Andersonová si nedávno vystřelila z veřejnosti, když oznámila, že jí zbývá už pouze pár let do konce života. Nyní tvrdí pravý opak...

Výběr článků

Načítám