Hlavní obsah

Pamela možná znovu skončí v náručí Tommyho Leea

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vztah Pamely Andersonové a Tommyho Leea je poznamenán nikdy nekončícími rozchody, hádkami za asistence policie a následným usmiřováním. Nepoučili se a ve stejném duchu obě populární osobnosti pokračují i nadále.

Foto: Město Karviná

Karviná posílá do Čech vysoušeče

Článek

Pamela už nechce o svém milenci Kidu Rockovi, s nímž je zasnoubená od minulého roku, slyšet a plánovanou svatbu popírá..Údajně svého snoubence už nechce ani vidět. Blonďaté krasavici a hvězdě ze seriálu Pobřežní hlídka pravděpodobně již poněkolikáté uhranul právě Tommy.

.: Svůdné Pamely se možná opět zmocní Tommy Lee

Pamela krouží kolem otce svých dětí

V poslední době se často objevuje ve společnosti svého bývalého manžela Tommyho Leea. Ještě nedávno mu ale nemohla přijít na jméno a udělala by cokoliv, aby ho soud zbavil práva stýkat se s jejich dvěma syny a starat se o ně.

Neustále rozhádaní bývalí manželé se nyní vídají poměrně často a tráví spolu více času než donedávna. Společně jako dva přátelé se dostavili na příklad na premiéru třetího dílu filmu Scary Movie, kde byla hvězdičce Andersonové svěřena jedna menší role.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám