Hlavní obsah

Pamela Andersonová lhala, deprese už nemá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Pamela Andersonová si nedávno vystřelila z veřejnosti, když oznámila, že jí zbývá už pouze pár let do konce života. Nyní tvrdí pravý opak a je jen otázkou soudnosti, zda i tentokrát pouze mlží.

Foto: Vratislav Konečný

Věž svatoondřejského kostela

Článek

Blonďatá krasavice tehdy prohlásila, že je nakažená žloutenkou typu C a že za deset let zemře. V současnosti se šestatřicetiletá seriálová herečka přiznává, že šlo o pouhý vtip v období, kdy trpěla depresemi. "Necítila jsem se nejlépe, když jsem to o sobě tvrdila, všichni mé tvrzení vzali moc vážně," uvedla Andersonová.  

Vegetariánství ji drží nad vodou

"Teď se mi ale daří čím dál tím lépe," naráží herečka na svůj psychický stav. "Lékaři jsou spokojeni, že dělám pokroky," tlumočil její slova internetový server Radioactif.

"Myslím, že mi výrazně pomáhá fakt, že jsem vegetariánka. Jsem si jistá, že to je dobrý způsob, jak zůstat zdravá," uzavřela Pamela.   

Reklama

Související články

Pamela Andersonová napadla KFC

Americká herecká hvězda Pamela Andersonová napadla síť jídelen fast food KFC. Restaurace se podle ní provinily tím, že lživě informovaly veřejnost o způsobu...

Výběr článků

Načítám