Hlavní obsah

Paltrowová by se kvůli dětem vzdala kariéry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Gwyneth Paltrowová, která očekává narození svého prvního potomka, by měla jít ve šlépějích své matky Blythe Dannerové, která opustila kinematografickou kariéru, aby mohla řádně vychovávat slavnou dceru a svého syna Jakeho. Informaci ve středu přinesl zpravodajský server ITV.

Foto: Státní opera Banská Bystrica

Slavná mezzosopranistka Agnieszka Zwierko ztvární na jevišti Státní opery Banská Bystrica v opeře Rusalka postavu Ježibaby.

Článek

Paltrowová, která je vdaná za hvězdu skupiny Coldplay Chrise Martina, odmítá zatím prozradit přesné datum porodu. Nedovede si představit, jak by bylo možné skloubit svou kariéru s výchovou dítěte.

"V showbyznysu existují ženy, které mají děti. A já si myslím, že nikdy, doslova nikdy nemohou vidět své ratolesti. Nemůžete jít z filmu do filmu a dívat se na děti, jak chodí do školy," domnívá se herečka.

Gwyneth: Matka mohla být hvězdou

"Klidně bych mohla několik let nepracovat," prohlásila americká herečka, "má matka odmítla všechny perfektní snímky, které z ní mohly udělat bezvadnou hvězdu světa filmu," dodala nastávající maminka.

Jednatřicetiletá Gwyneth zároveň podotkla, že na svou loňskou roli Sylvie ve filmu, v němž ztvárnila poetku Sylvii Plathovou a v němž hrála po boku své matky, je nejvíce pyšná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám