Hlavní obsah

Pákistánský politik se omylem objevil v přenosu s kočičíma ušima

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nechtěné pobavení vyvolal regionální pákistánský politik Šaukát Jusafzai. Jeho tým totiž streamoval na Facebook tiskovou konferenci, bohužel však zapomněl u ministra odstranit filtr, který přidává osobám na videu kočičí ouška, čumák a fousy. Ministr vzal situaci sportovně. „Byl to omyl. Neberme všechno tak vážně,“ vzkázal.

Pákistánský ministr se stal terčem vtipů poté, co jeho zaměstnanci zapomněli vypnout kočičí filtr na Facebooku.

Článek

Jusafzai, který je regionálním ministrem provincie Chajbar Paštúnchwá, se v pátek sešel v Islámábádu s novináři. Tiskovou konferenci přenášel i jeho tým na facebookových stránkách strany. Tam ale diváky brzo přestal obsah rozhovorů zajímat. Někdo ze zaměstnanců totiž zapomněl vypnout filtr, a ministr se na videu objevil s roztomilými kočičími oušky, čumákem a fousy.

V komentářích začali lidé na chybu upozorňovat a přímý přenos na sociální síti byl okamžitě zastaven. Škodolibí uživatelé si však pochopitelně stihli pořídit alespoň snímek obrazovky.

Strana Pákistánské hnutí za spravedlnost, které je ministr členem, v oficiálním prohlášení uvedla, že „celý incident důkladně prozkoumala“ a zjistila, že se jednalo o lidskou chybu. „Byly učiněny všechny nezbytné kroky k tomu, aby bylo podobnému incidentu v budoucnosti zabráněno,“ stojí rovněž v prohlášení strany.

Sám ministr bral celou událost s humorem. „Neberme všechno tak vážně,“ řekl agentuře AFP. „Navíc jsem nebyl jediný – ty dva úředníky sedící vedle mě filtr taky dostal,“ dodal ministr.

Reklama

Výběr článků

Načítám