Hlavní obsah

Ozzymu Osbournovi zbývá devět let života

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Britský rocker Ozzy Osbourne prý nemá příliš šťastné vyhlídky do budoucna. Proslulý gerontolog David Demko, který se může pochlubit nevalnou přezdívkou doktor Smrt, totiž pětapadesátiletému zpěvákovi předpověděl, že za devět let zemře.

Foto: Lucie Bergerová

Ne/bezpečná Ostrava, jak ji vidím já.

Článek

Lékař Demko se zabývá životem celebrit a údajně podle svých měření dokáže stanovit přibližné datum jejich smrti. Kromě Ozzyho se zaměřil také na čtyřicetiletou rockerku Courtney Love, která prý zemře ve svých dvaašedesáti letech.

Richards přežije i jadernou katastrofu

Fanoušci by však neměli propadat zoufalství, Demko totiž připouští, že jeho výsledky mohou být nepřesné. Navíc se již v minulosti několikrát mýlil. Podle jeho propočtů měl být třeba šedesátiletý Keith Richards, kytarista Rolling Stone, už devět let po smrti.

Richards je ovšem poněkud zvláštní případ. Již několikrát unikl smrti doslova o vlásek a s humorem se o něm traduje, že přežije i jadernou katastrofu.

"Třikrát nebo čtyřikrát jsem už měl na kahánku, několikrát už mě pohřbili, ale já se z toho vždycky vylízal. Všem vám jednou napíšu epitaf," prohlásil Richards před dvěma lety.

Reklama

Související témata:

Související články

Osbourne: Byl jsem sexuálně zneužíván

Rocker Ozzy Osbourne se deníku Daily Mirror vyzpovídal ze svého krušného dětství. Jako malý prý byl dva roky sexuálně zneužíván, což na něm zanechalo následky....

Ozzy Osbourne havaroval, je po operaci

Rockový zpěvák Ozzy Osbourne byl v pondělí těžce zraněn při automobilové nehodě ve Velké Británii. Zpěvák byl ihned odvezen do nemocnice, kde ho lékaři...

Ozzy Osbourne měl vážnou nehodu

Rockový zpěvák Ozzy Osbourne utrpěl v pondělí večer těžká zranění při automobilové nehodě, která se stala na jeho panství v Buckinghamshire ve Velké Británii....

Výběr článků

Načítám