Hlavní obsah

Otec uspí dítě jednoduchou metodou za pouhých 40 sekund

Ženy si často stěžují, že muži nemají ani ponětí o tom, jak je těžké uspat kojence. Mnoho pánů na této planetě se skutečně této zkušenosti obratně vyhne. Nikoli však Australan Nathan Dailo, který je důkazem toho, že muži mohou vnést do výchovy dětí kreativní přístup. Svého tříměsíčního syna dokáže uspat během čtyřiceti sekund jen s pomocí papírového kapesníku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Takto jednoduše uspí Australan svého synaVideo: nathandailo, Newsflare.com

 
Článek

Dailo ukázal proces uspávání syna Setha celému světu na videu, které natočil. V klipu chlapci jednoduše přes obličej shora dolů přejíždí papírovým kapesníkem. Využívá tak instinkty dítěte, které automaticky zavírá oči. Po několika opakováních se chlapci oči už neotevřou ani po stažení kapesníku z obličeje. A je vyhráno. Dítě spí.

Ačkoli tato metoda není ničím převratným a mnohým rodičům je jistě dlouho známa, pro spoustu lidí to byla novinka. V komentářích pod videem totiž Australanovi hojně děkují za to, že jim pomohl.

„Jsem si jistý, že každý rodič zkouší nové věci, aby svého prcka uspal. Koukejte, jak já a moje žena dokážeme našeho tříměsíčního chlapečka Setha uspat do minuty jen kouskem papírového kapesníku,“ uvedl Dailo. V průměru prý dítě potřebuje deset až dvacet přetažení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám