Hlavní obsah

Otec strávil svátky v letadle, aby mohl být se svou dcerou

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O Vánocích by měla rodina být spolu. Toho si je vědom i Američan Hal Vaughan, jenž neváhal strávit svátky v letadle, jen aby mohl být se svojí dcerou Pierce Vaughanovou, která u aerolinek pracuje jako letuška. Vaughan absolvoval celkem šest letů ve dvou dnech. Se svým příběhem se Američan svěřil jinému cestujícímu a ten ho sdílel na sociálních sítích, informoval server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Milujícího otce zachytil na cestě z Floridy do Detroitu cestující Mike Levy a fotku umístil na sociální sítě. „Hal se rozhodl se svojí dcerou strávit Vánoce. Cestuje s ní během svátků po celé zemi, zatímco ona musí pracovat. Tomu říkám milující otec. Oběma přeji šťastné a veselé,“ napsal Levy.

Vaughan navzdory zaměstnání své dcery neměl žádnou protekci při odbavování a musel tak projít kontrolami jako běžní cestující. „Zvláštní poděkování patří letištnímu personálu a mým kolegům za trpělivost,“ napsala ve svém příspěvku Vaughanová.

„Rovněž děkuji panu Levymu, vzornému cestujícímu první třídy, za zveřejnění otcova příběhu a za to, že si uvědomil, jak milé gesto to je,“ doplnila Vaughanová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám