Hlavní obsah

Orchestr spořádal nejostřejší chilli papričky na světě. Pak se dal do hraní

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dánsko

Členové velkých orchestrů jsou jistě zvyklí, že se při koncertech občas pořádně zapotí. Hudebníci z dánského národního tělesa se ale při nedávném pokusu během své produkce doslova rozžhavili - před hrou si totiž dali jedny z nejostřejších chilli papriček na světě, uvedl server Huffington Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Hodně ostré vystoupení dánského orchestru

 
Článek

Kuriózní experiment zorganizoval dánský nadšenec do chilli papriček Claus Pilgaard vystupující pod jménem Chili Klaus, který natáčí reakce lidí po pozření těchto plodů. Tentokrát si vybral Dánský národní komorní orchestr.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Jeho členové a členky snědli každý jednu papričku druhu Carolina Reaper, Ghost Pepper nebo Trinidad Moruga Scorpion Blend, které patří k těm nejostřejším na světě. Poté se orchestr pustil do skladby Tango Jalousise dánského skladatele Jacoba Gada.

Jak se záhy ukázalo, problémy měli nejen muzikanti hrající na dechové nástroje, ale všichni včetně dirigenta. Skladbu se jim však nakonec podařilo dohrát do konce.

Reklama

Výběr článků

Načítám