Hlavní obsah

Opilou Jessicu Simpsonovou odváděl z baru snoubenec

Novinky, Dagmar Plecháčová
Hollywood

Jedním z nepříjemných údělů celebrit je to, že téměř pokaždé, když si přihnou na veřejném místě, se druhý den jejich nelichotivé snímky objeví v médiích. Tentokrát to potkalo i americkou zpěvačku a herečku Jessicu Simpsonovou. Ta se v noci na úterý odvázala v oblíbeném hollywoodském podniku Katsuya sushi bar.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačce byla přítomnost fotografů evidentně nepříjemná.

Článek

Novináři a fotografové mají do prostoru baru omezený přístup, proto se jim nepodařilo vypátrat, co se dělo uvnitř. Snímky pořízené během pár vteřin, kdy Jessicu odváděl její snoubenec Eric Johnson z podniku do přistaveného automobilu, byly však dostatečným důkazem, že zpěvačka pouze nealkoholickým nápojům ten večer neholdovala.

Foto: Profimedia.cz

Jessica se snaží za pomoci snoubence udržet balanc.

Foto: Profimedia.cz

Tento snímek si Simpsonová doma za rámeček určitě nedá.

Třicetiletá Simpsonová je původem z Texasu a je spolu se svou mladší sestrou Ashlee Simpsonovou populární zpěvačkou a herečkou. Do povědomí veřejnosti se však dostala především v roce 2003, kdy se na televizní stanici MTV začala vysílat reality show Nick and Jessica o životě s jejím tehdejším manželem Nickem Lacheyem. Tam se prezentovala často jako přihlouplá blondýnka, ale získala si mnoho fanoušků a obdivovatelů.

Foto: Profimedia.cz

Jessicu odvádí z baru její snoubenec Eric Johnson.

Foto: Profimedia.cz

Dvojice rychle z místa ujela.

Reklama

Výběr článků

Načítám