Hlavní obsah

Ondřej z Rodinných pout si útratu odpracoval

ČESKÉ BUDĚJOVICE/PRAHA

Herec Martin Kavan, který v seriálu Rodinná pouta ztělesňuje Ondřeje Prchala, si před pár dny na vlastní kůži vyzkoušel roli, kterou mu ukládá scénář. V baru Citrobar v Českých Budějovicích si totiž odpracoval svou útratu.

Foto: Jan Kaše

Slavnostní průvod obcí Kolinec

Článek

Martin Kavan pochází z Českých Budějovic, kde se seriál Rodinná pouta těší velké oblibě. Mnozí si seriálového hrdiny váží. Stalo se tak i v případě, kdy Kavan navštívil s kamarády místní bar, v němž zůstal až do ranních hodin. Když pak zjistil, že celý účet hodlá zaplatit podnik sám, neváhal a rozhodnul se, že si útratu poctivě odpracuje. Jak jinak, než v roli obsluhujícího číšníka, jehož hraje v seriálu.

Martin se dohodl se šéfem podniku Viktorem Čulenem, jemuž bar patří, na podrobnostech. Brzy se po celém městě rozkřiklo, že seriálový hrdina bude obsluhovat v Citrobaru. Majitel také vylepil plakáty s oznámením "hvězdné obsluhy" po celých Českých Budějovicích. Do baru se pak nahrnulo velké množství hostů, kteří zde trávili svůj čas až do čtyř hodin do rána.

Martin Kavan kromě roznášení piva musel rozdávat i autogramy. Fanoušky potěšil některými vtipnými historkami z natáčení a vymyslel soutěž o knihy, tužky a karabinky z Rodinných pout. Vyhráli ti, kteří měli v určitou dobu největší účet. Martin se pak vyfotil s většinou hostů, které obsluhoval, a na závěr si v klidu vychutnal zasloužené pivečko.

Reklama

Související témata:

Související články

Adam z Rodinných pout okouzlil sestřičky

Herec Tomáš Krejčíř, který v televizním seriálu Rodinná pouta ztělesňuje postavu Adama Rubeše, v uplynulých dnech ohrozil natáčení dalších dílů. Onemocněl...

Simoně z Rodinných pout záporná role nevadí

Herečka Alice Bendová ztělesňuje v televizním seriálu Rodinná pouta jednu z nevděčných rolí. Hraje totiž zákeřnou bývalou přítelkyni Adama Rubeše, která...

Výběr článků

Načítám