Hlavní obsah

Obě vicemiss ČR vtipkovaly: Přály bychom si světový mír

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Z hlášky typické pro světové soutěže krásy si udělaly legraci obě vicemiss ČR, které se smíchem jednomu ze čtenářů Novinek na chatu odkývaly, že by světový mír samozřejmě chtěly. Otázky většinou směřovaly na jejich postavy, na to co je čeká v nejbližší době a nechybělo ani několik set pozvání na kávu, které nemohly zadané krásky přijmout.

Článek

Mnoho otázek směřovalo na program, který nyní úspěšné finalistky čeká. "Musíme říct, že najednou jsme se ocitly v novém světě a ani nevíme, co nás v něm vše čeká. Takže se uvidí. Každopádně je to šance, která se musí využít. Nohama ale zůstáváme stále při zemi," odpověděly Veronika Pompeová s Veronikou Chmelířovou.

Mnoho dívek zajímalo, zda se během soutěže na dívky tlačí, aby zhubnuly. "Spíš je doporučeno si postavu zpevnit a uhlídat. Diety jsou na každém individuálně," odpověděla Miss sympatie Veronika Pompeová. Na celulitidu pak doporučují obě dvě jediné - sport.

Obě Veroniky pak také odhalily nejhorší momenty, které během soutěže prožily. Veroniku Pompeovou dostal nejvíc do kolen rozhovor během finálového večera, kdy měla okno. To pro Veroniku Chmelířovou byl nejnáročnější celý dlouhý, velmi náročný maratón Školy miss v Egyptě, natáčení reklamních spotů a přehlídka v botanické zahradě v rámci soutěže Miss 1. jarní den. To už prý pohledné dívce ze Znojma docházela energie.

Reklama

Související články

Finalistky Miss ČR ovládly na 12 hodin Káhiru

Dvanáctka pohledných dívek, která se propracovala až do finále soutěže Miss ČR navštívila v úterý egyptské hlavní město Káhiru. Dívky si během dne na vlastní...

Miss Nefertiti se stala Veronika Pompeová

Soustředění v Egyptě dostálo svého vyvrcholení, výprava Miss ČR si totiž zvolila Miss Nefertiti. Titul získala a dle amatérské poroty se historické krásce...

Miss České republiky je Kateřina Sokolová

Miss ČR pro rok 2007 byla v sobotu večer v Brně vyhlášena 18letá studentka z Průhonic Kateřina Sokolová, která získala rovněž titul Miss silueta. První...

Výběr článků

Načítám