Hlavní obsah

Nová vila VyVolených má dvoje tajné dveře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V pořadí třetí Vila VyVolených byla postavena na smíchovské Císařské louce. Její stavba byla zahájena 6. června 2007 a vzhledem k tomu, že VyVolení startují již 27. srpna, jedná o nejrychleji postavenou Vilu VyVolených vůbec. Dle některých bulvárních periodik to je ale také na kvalitě stavby znát.

Článek

Obytná plocha vily má rozměry 470 metrů čtverečních a jedná se o dřevostavbu umístněnou na dřevěných pilotech. Na podlahách je 6 cm vysoká vrstva betonu. Vila má 65 oken potažených speciální fólií, sedm dveří v obytné části, jedny dveře do sauny, jedny vstupní trezorové dveře, troje dveře pro štáb a dvoje tajné dveře.

Samozřejmě nás zajímalo k čemu ve vile dvoje tajné dveře jsou a tak jsme se na tuto otázku zeptali PR koordinátorky tohoto projektu Ireny Maňákové. "Ty dvoje tajné dveře jsou postaveny zejména z bezpečnostních důvodů. Kdyby se něco dělo, tak abychom nemuseli čekat na otevření zbylých normálních dveří. Ale umístění těchto dveří bude tajeno," uvedla pro Novinky Maňáková. 

Vnitřní obklad dvora tvoří OSB desky, palubový obklad a kamenná dlažba, která je na terase i v koupelně. V ložnici, kuchyni a jídelně je plovoucí laminátová podlaha. Koberce jsou v obývací části a ve Zpovědnici. V koupelně je obklad z kamene.

V koupelně jsou dvě sprchy a dvě umyvadla, jedna vana, na terase jakuzzi a bazén, k vybavení patří také sauna. Vila má dvě toalety. Jednotliví soutěžící mohou každý využívat: postel, boxy na osobní věci, dvě skříně a noční stolek.

Soutěžící se budou moci pravidelně vážit

Kuchyň má horkovzdušnou troubu, sklokeramickou varnou desku, mikrovlnnou troubu, luxusní lednici side by side a myčku. Dále pak kuchyňský robot a drobné kuchyňské spotřebiče.

V garáži je další lednice a mraznička. V prádelně je pračka a sušička. Soutěžící mají navíc k dispozici mimo jiné také osobní váhu, aby mohli sledovat, jak jim pobyt ve vile jde či nejde k duhu.

Reklama

Související články

Prima chystá třetí řadu reality show VyVolení

Televize Prima se chystá odvysílat třetí řadu reality show VyVolení, tentokrát s dovětkem VyVolení - noví hrdinové. První červnový týden se uskuteční konkurzy...

Pergnerová bude moderovat VyVolené 3

Tereza Pergnerová bude moderovat i třetí řadu reality show televize Prima s názvem VyVolení - Noví hrdinové. Třiatřicetiletá moderátorka provázela i první...

Výběr článků

Načítám