Hlavní obsah

Nosková chce za měsíc porodit do vody, na mateřskou půjde manžel

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lázně Bělohrad

Zpěvačka Michaela Nosková je v devátém měsíci těhotenství a na klasický porod se nechystá. Prvního potomka plánuje přivést na svět v porodnici ve Vrchlabí a je rozhodnutá pro porod do vody.

Článek

Míša Nosková má termín porodu stanovený na 15. září. "S manželem už do Vrchlabí pojedeme do nějakého penzionku začátkem září a v pohodě si tam počkám na porod. Kdybych na něj čekala v Praze, taky bych pak při cestě do Vrchlabí mohla porodit v autě," usmívá se Míša.

I když je v devátém měsíci těhotenství, přibrala jen čtyři kila. "Přibrala jsem asi deset. Jenže jsem na začátku těhotenství kvůli žaludečním nevolnostem pořád hubla a dala dolů šest kilo," vysvětluje.

Stále je v plném pracovním nasazení a dopřává si i procedury, které se nastávajícím maminkám nedoporučují. V Lázních Bělohrad, kde zpívala na módní přehlídce, si užívala v sauně. "Chodím do sauny od začátku těhotenství a myslím si, že to je v pohodě. Samozřejmě tam nejsem půl hodiny, ale maximálně deset minut," říká.

Na mateřskou prý půjde manžel Jan Horsák. „Chtěla bych co nejdřív po porodu začít pracovat. Manžel bude na mateřské, protože mám na konec roku nasmlouváno spoustu zpívání a chci se také co nejdřív vrátit do muzikálu Děti ráje," prozradila Míša.

Pohlaví potomka zpěvačka tají. Jasné je jen jedno: pro holčičku mají vybrané jméno Eliška, pro kluka Jan.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám