Hlavní obsah

Nic než pravda: šokoval manželku ve studiu, spal s prostitutkou

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Soutěžící Jan Kratochvíl zřejmě pořádně lituje, že do soutěže Nic než pravda šel. Nejenže si po své lži neodnesl ani korunu, ale ještě k tomu má co vysvětlovat své manželce a dětem. Na otázku, zda někdy spal s prostitutkou, odpověděl negativně, avšak skutečnost je zřejmě jiná.

Článek

Celý pořad začala ještě soutěžící z minulého dílu Lenka Makrlíková (44), která měla velmi pohnutý život už od dětství. Naučila se, že lidem se nedá důvěřovat, a to ani těm nejbližším. Její jediné manželství ztroskotalo mimo jiné kvůli podnikání a kvůli podivnému vztahu manžela s dcerou, kterou si Lenka přinesla z předchozího vztahu.

:. Lenka Makrlíkováfoto: TV Prima

Manžel pracoval jako státní zaměstnanec a s její touhou po podnikání zásadně nesouhlasil. S podnikem „krachnul“ i její vztah s manželem. Od té doby je Lenka uzavřená a vůči mužům silně nedůvěřivá.

Zcela ideální bohužel není ani její vztah s dcerou Amálií. Často se spolu hádají, zejména pak kvůli rozdílným názorům. Amálie je oproti své matce o mnoho citlivější a ukázalo se to jasně i ve studiu.

Kůň přednější než vztah s dcerou 

Lence byla položena otázka, zda by byla ochotná prodat svého koně, kdyby věděla, že to zlepší jejich vzájemný vztah. Po chvíli uvažování odpověděla že ne. To dcera nezvládla a po chvíli jí dokonce ukápla slza. Sama jen dodala, že ona by to na jejím místě udělala.

Lenka nakonec odešla bez koruny, když odpověděla, že už nikdy nebude moci žádnému muži věřit, což polygraf vyhodnotil jako lež. Lenka se zřejmě až příliš vžila do sebelitovací role, která jí zabránila přiznat si pravdu, že je schopná se zamilovat znovu a naplno.

Chce být v záři reflektorů

Jan Kratochvíl (35) se celý život toužil objevit v televizním vysílání. Bez úspěchu se zkoušel přihlásit do VyVolených, do Trosečníka, ale napotřetí mu to konečně vyšlo, dostal se do pořadu Nic než pravda. A nutno dodat, že toho dost možná nyní lituje.

:. Jan Kratochvílfoto: TV Prima

Jeho snem je striptýz od vlastní ženy, ta ho ale odmítá. Prý je jednoduše stydlivá a něco takového dělat nechce. Janovi to ale evidentně velmi chybí a velmi by o to stál. Po tom, co se však stalo ve studiu, se toho zřejmě už nikdy nedočká.

Vysvětlovat ve studiu nechtěl

Otázky se dostávaly do stále lechtivějšího a lechtivějšího duchu, Jan odpovídal, že by ho lákalo milovat se s manželkou v lese, nebo že spolu sledují porno. Pak ovšem přišel kámen úrazu. Na otázku, zda se někdy vyspal s prostitutkou, suverénně odpověděl že ne a vypadnul. V manželce by se v ten moment krve nedořezal. A Janova reakce? "Já ti to potom vysvětlím."

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám