Hlavní obsah

Nešikovný dělník prošpikoval čelní sklo jedoucího auta ocelovou trubkou

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemotorný hrdina s dlouhou tyčí nebo prknem je jedním z klasických prvků černobílých grotesek. Když se to však stane v reálném životě a to ještě u silnice za plného provozu, k tragické události může chybět jen kousek. V případě dělníka s několikametrovou trubkou v čínském městě Lan-čou chyběly jenom centimetry.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Dělník prošpikoval sklo jedoucího auta ocelovou trubkouVideo: AP

 
Článek

Událost, jejíž záběry pořízené průmyslovou kamerou zveřejnila v pátek agentura Newsflare, se odehrála 19. listopadu na severovýchodě Číny. Jeden z tamních dělníků si neuvědomil, že jeho náklad je poněkud rozměrnější.

Jakmile si několikametrovou tyč hodil na rameno, její zadní polovina se natočila do silničního pruhu, kudy zrovna nešťastnou shodou okolností přijíždělo taxi. Během vteřiny řidič nemohl nějak reagovat a železná trubka prorazila přední sklo.

Muže z motorky srazila pneumatika. Když se sbíral, vrátila se

Koktejl

Naštěstí však trubka minula řidiče a pasažéra jedoucího na sedadle spolujezdce pouze škrábla na hlavě. S lehkým zraněním byl muž pro jistotu převezen do nemocnice na vyšetření, úřady celý incident vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám