Hlavní obsah

Neproměněná penalta Řeků stála českého sázkaře výhru 1,3 miliónu

Novinky, Jakub Kynčl

Velká smůla potkala sázkaře z Jižních Čech. Ten si u společnosti Synot Tip vsadil pouhých 500 korun na sedm zápasů. Potenciální výhra byla přes 1,3 miliónu korun. Šest tipů sázkaři parádně vyšlo, jenže narazil na řeckou střeleckou impotenci. Marně totiž věřil v jejich výhru nad Polskem. Řekové nakonec jen remizovali, když neproměnili penaltu po faulu.

Foto: Profimedia.cz

Polský brankář Tytoń chytá Karagounisův pokutový kop a připravuje tak českého sázkaře o 1,3 miliónu korun.

Článek

Hrdina smutného příběhu Martin N. předvedl opravdu skvělé tipérské vlohy, když správně odhadl výhru Německa s Portugalskem, Dánska s Nizozemím, Ruska s Českem a Ukrajiny se Švédskem. Správně taktéž uvedl dvě remízy, a to mezi Francií a Anglií a mezi týmy Španělska a Itálie. Čáru přes rozpočet mu ovšem udělal výsledek utkání mezi Polskem a Řeckem.

Sázkař na svém tiketu věřil Řecku. Zápas k jeho velké smůle skončil nerozhodně 1:1, a to i přesto, že po faulu brankáře Szczesného v pokutovém území španělský sudí Carlos Velasco Carballo nařídil penaltu. Právě tento okamžik rozhodl - neproměněná penalta Karagounise a konečný nerozhodný stav utkání připravily sázkaře o pohádkovou výhru ve výši více než 1,3 miliónu korun. Útěchou mu tak mohlo být snad jen to, že se mu pokazil hned první zápas v pořadí, a on si tak nedělal do posledního momentu plané naděje.

Jeho potenciální výhra z 500 vsazených korun by sice běžně činila "pouze" 652 830 korun, avšak během fotbalového šampionátu nabízí Synot Tip hráčům, kteří si vsadí z vybraných osmi sázkových příležitostí aspoň šest a zároveň nevsadí více než 500 korun, akci Double - tedy zdvojnásobení výhry. Martin N. si tak mohl polepšit o 1 305 660 korun. To by však býval musel řecký kapitán překonat střídajícího polského brankáře Tytońa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám