Hlavní obsah

Nemocnice zažívá neobvyklý baby boom. Otěhotnělo devět sester na porodním oddělení

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco porodní oddělení nemocnice Maine Medical Center v americkém státě Maine zažívá radostné období, na personálním si zřejmě dělají starosti. Hned devět sester z porodního oddělení totiž očekává v období od dubna do července narození potomka.

Foto: Facebook Maine Medical Center

Osm z devíti těhotných sester zapózovalo na snímku, který obletěl internet.

Článek

Neobvyklou situací se nemocnice v pondělí pochlubila na svém facebookovém účtu. Zveřejnila fotografii osmi z devíti zdravotních sester pracujících na porodním oddělení, které mezi dubnem a červencem očekávají narození potomka.

„Jedna po druhé jsme začaly oznamovat ´Jsem těhotná´“ uvedla pro regionální televizi WMTW-TV jedna z těhotných sestřiček Erin Grenierová.

Všechny zdravotní sestry byly velmi dobré kamarádky i předtím, nyní svorně říkají, že těhotenství je ještě více sblížilo. Pokud to bude jen trochu možné, plánují se podporovat i na porodním sále.

Na oddělení teď panuje ještě optimističtější atmosféra. „Je to prostě hezké přijít do práce a vidět další těhotné, pozorovat jejich bříška a mluvit o stejných zkušenostech, kterými právě všechny procházíme,“ dodala sestra Amanda Spearová.

Reklama

Výběr článků

Načítám