Hlavní obsah

Nejkrásnější jsou Brad Pitt a Angelina Jolieová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herci Brad Pitt a Angelina Jolieová, kteří jsou podezíráni z mileneckého poměru, jsou nejkrásnějšími lidmi na světě pro rok 2005. Na seznam krasavců je zařadil magazín People, který žebříček sestavuje každoročně.

Článek

Ačkoliv zvítězili Pitt a Jolieová, na titulní stránce pátečního vydání, které o žebříčku informuje, se objeví herečka Julie Robertsová, která šlape Angelině na paty. Robertsová, maminka dvojčat, se na předních místech seznamu objevuje pravidelně.

"Teď, když má děti, je na vrcholu krásy," uvedl pro časopis People hereččin přítel a vizážista Genevieve. "Je spokojená a šťastná a všechno to ukazuje," dodal.

Vítězové Pitt a Jolieová jsou zřejmě milenci. Aneglina údajně rozbila hercův vztah s Jennifer Anistonovou a sama se nyní uchází o Bradovu přízeň. Ten jí lásku údajně oplácí. Spolu nedávno natočili nový film Pán a paní Smithovi.

Mezi další krasavce podle vyhlášení časopisu patří heerci Jude Law a Sienan Millerová, dále Penélope Cruzová a Matthew McConaughey a modelka Heidi Klumová se zpěvákem Sealem. V první padesátce se dále umístily herečka Eva Longoria či moderátorka Oprah Winfreyová.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželství Brada Pitta je v troskách

Po čtyřech a půl letech končí manželství dalšího z hvězdných párů amerického Hollywoodu. Jak v noci na sobotu oznámily světové agentury, rozchod oznámili Brad...

Nejhezčí zadek prý mají Pitt a Lopezová

Nejhezčí zadek v Hollywoodu má Brad Pitt a Jennifer Lopezová. Myslí si to alespoň čtenáři amerického magazínu Oxygen, kteří tuto dvojici zvolili v anketě...

Výběr článků

Načítám