Hlavní obsah

Nejbojácnějšího muže na světě vystraší téměř cokoliv

Novinky, vps
Arendal

Nor Basse Andersen je ve svém zaměstnání velmi oblíbený. Nechá se totiž vystrašit opravdu téměř čímkoliv. Navíc má skvělý smysl pro humor a z vtípků svých kolegů si nic nedělá. Ti toho rádi využívají, a tak se Basse nenudí.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se vždy nechá kolegy napálit, lekne se a pak dostane záchvat smíchu

 
Článek

Už před rokem se lekavý Nor proslavil videem, ve kterém se jeho kolega schoval do krabice a svou hlavu přikryl menší krabicí. Když ji pak Basse nadzvedl a spatřil samotnou hlavu, úlekem spadnul na zem. Téměř okamžitě se však hystericky začal smát sám sobě.

Při tomto žertu vznikla fotografie jeho vyděšeného obličeje, která dokonce vyhrála jednu fotografickou soutěž. Video samotné pak bylo oceněno norskou televizí jako nejlepší lekavé video roku. Cenu, kterou byla digitální kamera, však nevyhrál Basse, nýbrž jeho kolegové.

Úspěch videa přilákal televizi NRK k natočení reportáže o Bassem. Reportér zároveň ověřil, že zaměstnance tiskařské společnosti z Arendalu je opravdu lehké vylekat. Stačilo k tomu zakřičet na něj při rozhovoru nebo se schovat pod stůl.

Bassemu však pokračující vtípky kolegů nevadí, rád se totiž směje a dokáže ocenit, když někdo vymyslí dobrý vtip. „Hodně se smějeme, na strašení Basseho se podílí celá společnost. Myslím, že i on to bere jenom jako legraci. Rád je středem pozornosti,“ řekl televizi NKR jeden z jeho kolegů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám