Hlavní obsah

Návrhářka vyřešila obnažené pozadí žen nosících nízké kalhoty

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Americká módní návrhářka přišla s neotřelým nápadem, kterým chce vyřešit problém nošení nízkých kalhot. Je jím jakýsi nalepovací kus látky, který si mají ženy přilepit na krizové místo, nad půlky svého pozadí. Měly by se tak zbavit problému, že jim při ohnutí se bude z kalhot vykukovat čárka odhalující začátek jejich zadečků. Sama návrhářka si nemůže nápad vynachválit.

Článek

O americké módní návrhářce Kimberly Brewerové pravděpodobně nikdo až do těchto dnů neslyšel. Nyní na sebe však upozornila produktem, který hraničí na pomezí zajímavého nápadu a absolutní hlouposti.

Přilnavá záplata z hypo-alergenního materiálu se lepí přímo na kůži, aby zcela zakryl vršek hýžďové mezery. S nápadem přišla poté, co se s tímto problémem pravidelně potýkala při nošení svých oblíbených džín, kdykoliv si sedla nebo se předklonila.

Svůj nový produkt, který prodává hned v několika barvách, navíc ještě ozdobila blýskavými kamínky formujícími různé ornamenty. A cena za jeden takový kousek? Přibližně 300 korun, přičemž v balení jsou dvě náhradní lepící pásky, které by se měly měnit po každém nošení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám