Hlavní obsah

Natalii Portmanové ve filmu virtuálně zakryli pozadí, bylo příliš erotické

Novinky, Jakub Kynčl
Los Angeles

Figura americké herečky s izraelskými kořeny Natalie Portmanové a její ženské křivky patří mezi nejsvůdnější v Hollywoodu. Nepřímo to tak trochu potvrdil i tvůrce komedie Your Highness, která se do kin dostane v příštím roce. Studio Universal se totiž rozhodlo zakrýt její pozadí, které bylo v tangách pro tento snímek prý až nevhodně sexy.

Článek

Figuru Natalie Portmanové považují za velmi sexy milióny jejích fanoušků po celém světě. Šéfové natáčení snímku Your Highness jsou však krapet opatrnější a své nadšení silně tlumí s ohledem na malé děti. Rozhodli se, že její vnadné křivky spodní části těla v jedné ze scén virtuálně zakryjí a miniaturní tanga nahradí běžnými plavkami.

V traileru na komediální snímek se Natalie Portmanová u jezera svlékne do miniaturních bikin. V promítaném filmu už jí ale pozadí budou krýt zdánlivě běžné hnědé plavky. Rozhodnutí padlo přímo ze studia Universal. Aby se scéna nemusela přetáčet, využili tvůrci schopnosti počítačových expertů, čímž působí scéna navzdory značné změně zcela přirozeně.

Foto: Profimedia.cz

Pozadí Natalie Portmanové nese jasné stopy pravidelného navštěvování posilovny.

Ve chvíli, kdy padlo rozhodnutí hereččino pozadí zakrýt, už byl v oběhu trailer, ve kterém je půvabné tělo "zahalené" pouze do miniaturních bikin. Právě tato ukázka z filmu vynesla Portmanové mnoho oslavných sloupků ve světových médiích.

Změna byla podle tvůrců nezbytná, jinak by nemohl být snímek určen i malým dětem a promítán bez věkových omezení. I tak by se však měla v některých kinech objevit také necenzurovaná verze, kde si budou moci diváci vychutnat pozadí Natalie Portmanové nezahalené virtuální mravnostní rouškou, stejně tak jako snůšku nemravných vtípků.

Anketa

Pohoršovalo by vás ve filmu odhalené pozadí Natalie Portmanové?
Ano
3,1 %
Ne
96,9 %
Celkem hlasovalo 18621 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám