Hlavní obsah

Naštvaný Thajec se držel na kapotě jedoucího auta 100 kilometrů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklé rozuzlení měla manželská krize na jihu Thajska. Poté, co odhalil nevěru své ženy a pohádal se s ní, manželka sebrala dítě a chtěla z domu odjet. Naštvaný muž skočil na kapotu auta a držel se na ní téměř 100 kilometrů.

BEZ KOMENTÁŘE: Manžel vyskočil nevěrné manželce na kapotu auta a nechal se tak vézt 100 kilometrůVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Devětačtyřicetiletý muž jménem Tawee zjistil, že mu byla jeho manželka, o rok mladší Supa, nevěrná s jeho nejlepším přítelem. Následující hádka však nemělo být to nejhorší, co se mělo Taweemu přihodit.

Když manželka vzala jejich syna a rozjížděla se s autem od domu, Thajec skočil na kapotu a pořezal si přitom ruce o přední sklo. Místo, aby zabrzdila, šokovaná žena dál pokračovala v jízdě.

Indovi došla trpělivost s úředníkem. Na kapotě jeho auta se vezl čtyři kilometry

Koktejl

Ta trvala těžko uvěřitelných 100 kilometrů napříč provinciemi Ranong a Chumphon a zapojila se do ní i policie. Supa si nicméně policejních sirén ani výzev k zastavení nevšímala.

Muže držícího se na kapotě z posledních sil nakonec zachránil výstřel do pneumatiky. Zatímco byl Tawee se zraněními na rukách převezen do nemocnice, nešťastná žena se i se synem zamkla v autě a strážníkům trvalo přibližně hodinu ji přesvědčit, aby vystoupila.

Policista se držel dva kilometry na kapotě kontrolovaného auta

Koktejl

„Příčina incidentu byly problémy doma mezi oběma manželi, mají mezi sebou mnoho emocionálních problémů,“ uvedl policista Jirawat Thippayachan, který u případu zasahoval. Dodal, že se nyní policie snaží být prostředníkem v jejich sporu.

„Chování řidičky a jejího manžela bylo nebezpečné, mohli způsobit vážnou nehodu. Dali jsme jim proto varování, aby to už nikdy nedělali,“ dodal Thippayachan.

Reklama

Výběr článků

Načítám