Hlavní obsah

Narozeninového letu využil k sebevraždě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Rodina 88letého důchodce, který právě slavil své narozeniny, se rozhodla, že svému příbuznému daruje cestu letadlem. Muž se však zároveň od svých lékařů dozvěděl, že má nádor na mozku, a během cesty spáchal sebevraždu skokem z letadla.

Foto: Jan Vávra

Písecké maškary

Článek

Letoun byl po půlhodinovém letu již na zpáteční cestě na letiště v jihokalifornském San Diegu.

Přestože se pilot dvojplošníku snažil muži v pádu zabránit, stařec vyskočil a strhl sebou i elektrické vedení. Na čtyři tisíce lidí tak zůstalo bez proudu.

Nešťastníkův dobrovolný pád vidělo několik osob, žádná z nich však nebyla zraněna.

"Myslím, že myšlenkou mého otce bylo zemřít bleskovým způsobem," soudí jeho syn, který mu narozeninový let zaplatil. "Právě na tomhle typu letounu (Steerman PT 17) se naučil létat," dodal.

Reklama

Související články

Neúspěšný sebevrah žaluje výrobce provazu

Pětačtyřicetiletý rumunský muž, kterému se nepodařila kvůli "nekvalitnímu" provazu sebevražda, podal stížnost k Obchodní inspekci. "V téhle zemi nemůže člověk...

Nešikovný sebevrah spálil ve vaně milióny

Francouz, kterého sžíral osamocený život, se rozhodl ukončit své trápení a spáchat sebevraždu. Aby po něm nic nezůstalo, spálil nejprve veškeré své úspory....

Výběr článků

Načítám