Hlavní obsah

Nešikovný sebevrah spálil ve vaně milióny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BORDEAUX

Francouz, kterého sžíral osamocený život, se rozhodl ukončit své trápení a spáchat sebevraždu. Aby po něm nic nezůstalo, spálil nejprve veškeré své úspory. Pokus o sebevraždu však selhal a muž se ocitl bez jakýchkoliv financí.

Foto: Emotioncar

Předávání cen

Článek

40letý obyvatel francouzského města Bordeaux se před pečlivě naplánovanou smrtí vydal do své banky a vybral vše, co dosud našetřil.

Nezaváhal ani na chviličku a úhledné balíčky bankovek v hodnotě necelých deseti miliónů korun spálil ve vaně. Než oheň dohasnul, spolykal směs různých léků, které doma našel, a usnul, uvedl deník Matinternet.

Sebevraždu zhatil kouř

Jeho sebevražedná snaha se však minula účinkem. Sousedé znepokojeni dýmem valícím se z nešťastníkova bytu přivolali hasiče, kteří na poslední chvíli Francouzi zachránili život a odvezli ho na psychiatrickou kliniku. Z bankovek však už zbyl jen popel.   

Reklama

Související témata:

Související články

Neúspěšný sebevrah žaluje výrobce provazu

Pětačtyřicetiletý rumunský muž, kterému se nepodařila kvůli "nekvalitnímu" provazu sebevražda, podal stížnost k Obchodní inspekci. "V téhle zemi nemůže člověk...

Výběr článků

Načítám