Hlavní obsah

Naomi Campbellová slavila v Saint Tropez

Právo, Jaroslav Höfer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Je krásná, slavná a bohatá, přesto však Naomi Campbellovou doma v Británii v lásce nemají. Nechuť veřejnosti vůči ní se natolik vyhrotila, že modelka hledá azyl na francouzské Riviéře.

Foto: Ondřej Trojek
Článek

Své čtyřiatřicáté narozeniny oslavila v elegantním letovisku Saint Tropez, kam si pozvala hned osm stovek "nejbližších přátel" a k nim ještě skupinu artistů ze slavného cirkusu Cirque du Soleil, aby se starali o zábavu.

Nikoho nepřekvapilo, že si zvolila právě toto malebné městečko. Poprvé tam okázalou narozeninovou party uspořádala už před čtyřmi roky a od té doby se oslava stárnutí černé modelky stává jednou z vějiček, na něž Saint Tropez láká luxusní jachty naložené společenskou smetánkou.  

Přijela i Herzigová

Jména celebrit, které jí měly blahopřát, zněla zvučně. Pozvání údajně přijali Brad Pitt, Lenny Kravitz či esa výstřední módy Dolce & Gabbana, nakonec se ovšem neobjevili. Za to se dostavila skupinka ruských milionářů, její bývalý přítel a majitel závodního týmu Formule 1 Flavio Briatore, modelka Eva Herzigová a nechyběl dokonce ani starosta Saint Tropez s manželkou.

Tomu připadla role ve vrcholném bodu programu. Předal Naomi symbolické klíče od městečka a prohlásil: "Jste naše nová Brigitte Bardotová." Byla to totiž právě někdejší bývalá hvězda, kdo dlouhá léta přitahoval do města davy turistů.

Francie tak nabízí útočiště ženě, která doma v Británii není zrovna oblíbená. Britské bulvární listy jí nezapomněly celou sérií skandálů spojených s jejím vztahem k drogám, její několikaleté soudní spory s listem The Mirror, hysterické výlevy, lhaní a celou řadu skandálů.

Navíc se ocitla v krizi a je ohrožena úpadkem modelingová agentura Elite Model Management, u níž Naomi začínala.  

Narozeniny zaplatily firmy

Oslavy přesto trvaly tři dny. Popíjely se nápoje dodané sponzorskými firmami jako Red Bull, Potocki Vodka či bublinky Mumm.

Tři dny oslav, které vyvrcholily v luxusním hotelu Byblos, totiž samozřejmě neplatila Campbellová ze svého. Postaralo se o to dvanáct firem, které se chtěly přihřát ve stínu slávy této krasavice. Právě ony dodaly na oslavy značnou část hostů, z nichž mnohé Naomi viděla poprvé v životě, a snažily se, aby média věnovala třem dním oslav dostatečnou pozornost.

Když ale Campbellová zjistila, že na oslavy se dostala i reportérka britských Times, málem ztropila skandál. "Vyveďte ji odsud!" zaječela na celý sál. Tak nenávidí britský tisk, který jí to s gustem oplácí.

Mezi pozvané stovky "nejbližších přátel" se prý Naomi raději nevypravila, zůstala u stolu na vyvýšeném pódiu. Ostatně je to hvězda, a tak dolů klesat nesmí.

Reklama

Související články

Naomi Campbellovou u soudu nikdo nečekal

Top modelka Naomi Cambpellová se ve středu osobně dostavila k nejvyššímu britskému soudu, kde se znovu projednávala žaloba z roku 2002 proti britskému deníku...

Campbellová chtěla svést zadaného muže

Světově proslulá topmodelka Naomi Campbellová se na molech pohybuje již osmnáct let. Výročí oslavila na prestižní show v italském Miláně. Svou pověst...

Campbellová chodí s exmanželem Pamely

Světově proslulá modelka Naomi Campbellová se intimně sblížila s rockerem Tommym Lee, bývalým manželem herečky Pamely Andersonové. Informoval o tom deník...

Výběr článků

Načítám