Hlavní obsah

Campbellová chtěla svést zadaného muže

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Světově proslulá topmodelka Naomi Campbellová se na molech pohybuje již osmnáct let. Výročí oslavila na prestižní show v italském Miláně. Svou pověst problémové dívky ani tentokrát nepopřela a při jejím průběhu se již podle zvyku pohádala s kolegyní Vanessou Incontradovou

Článek

Manekýnky si vjely do vlasů kvůli manažeru salónu Valentino Matteu Marzottovi. Naomi prý nakonec neuspěla, ale hlavu si s tím příliš neláme a naopak si i nadále věří.

"Vím, že pro muže jsem stále přitažlivá," prohlásila sebevědomě černá perla, která v květnu dovrší čtyřiatřiceti let. Navzdory postupujícímu věku na jejím obličeji nejsou stopy času znát.

Naomi: Muže nepřebírám

Campbellová je přebíráním mužů pověstná. Nedávno byla obviněna z toho, že se zapletla s Flaviem Briatorim, partnerem modelky Heidi Klumové, která se šéfem stáje Formule 1 čeká příchod potomka.

Naomi však podobná nařčení odmítá. "Nejsem na tom tak špatně, abych musela někomu přebrat partnera. Stále mám takříkajíc několik želízek v ohni," zdůraznila modelka.

Reklama

Související články

Naomi Campbellovou u soudu nikdo nečekal

Top modelka Naomi Cambpellová se ve středu osobně dostavila k nejvyššímu britskému soudu, kde se znovu projednávala žaloba z roku 2002 proti britskému deníku...

Výběr článků

Načítám