Hlavní obsah

Nalezený prsten vrátil anonym se znepokojujícím vzkazem po 14 letech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Tento prsten jsem našel v Alexander Terrace v roce 2007. Od té doby mě provázela smůla. Omlouvám se,” napsal anonym ve vzkazu, který spolu se šperkem zaslal na policejní stanici ve městě Stanley v australském státě Tasmánie, kde se Alexander Terrace nachází. O incidentu informovala tasmánská policie, která nyní pátrá po původním majiteli.

Foto: Tasmania Police

Prsten anonym vrátil společně s tajemným vzkazem.

Článek

Zásilka s prstenem a tajemným vzkazem dorazila na policejní stanici ve městě Stanley, nacházejícím se na severozápadním pobřeží Tasmánie, minulé pondělí.

„Rádi bychom tento drahocenný prsten vrátili jeho pravému majiteli, protože, upřímně řečeno, od chvíle, co dorazil, se tu dějí podivné věci. Získat ho ale nebude jen tak, budete muset dokázat, že je váš,“ napsala tamní policie k příspěvku na sociálních sítích.

Ten si pochopitelně vysloužil řadu vtipných komentářů. „Pravděpodobně bych se ho zbavil po jediném smolném roce a nečekal bych 14 let,“ napsal jeden z komentujících. „Jakožto velkému fanouškovi Pána prstenů jste mi zvedli náladu,“ všimla si zase další komentující spojitosti s Jedním prstenem z Tolkienova legendárního románu.

Čí je to prsten? ptala se policie. Sauronův, odpověděl internet

Koktejl

Kdo je skutečným majitelem prstenu a jaké smolné události se během 14 let u jeho nálezce odehrály, můžeme jen hádat. Neznámá je prozatím rovněž hodnota šperku, která ovšem s ohledem na smůlu, kterou přináší, není možná až tak důležitá.

Reklama

Výběr článků

Načítám