Hlavní obsah

Na projev lásky se žena připoutala k partnerovi řetězem. Vyvázla s velkými ránami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ukrajinský pár se na svatého Valentýna rozhodl ukázat svou láskou netradičním způsobem. Partneři se k sobě vzájemně připoutali řetězem za zápěstí na znamení nejvyšší oddanosti. Mají v plánu tak setrvat tři měsíce, přestože žena od řetězu utrpěla tak rozsáhlá zranění, že ji museli hospitalizovat.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Viktoria Pustovitovová (28) a Alexander Kudlaj (33) chtěli na svatého Valentýna ukázat, že jsou neoddělitelní. A to doslova. Vzájemně se proto připoutali řetězem. Byli tak nuceni spolu dělat prakticky vše, což se jim prý i během několika dní podařilo vyladit. Jediný problém údajně představovaly veřejné toalety, napsal server Sun.

Spoutáni chtějí být ještě nějaký čas, vyskytly se ovšem komplikace. Řetěz totiž ženě způsobil na zápěstí rozsáhlá zranění, kvůli kterým musela do nemocnice. „Nejdříve jsme je natřeli mastí, ale to nepřineslo žádný výsledek,“ komentoval Kudlaj. „Je to noční můra.“

Přerušte experiment, navrhla lékařka

V nemocnici ženě nařídili, aby nosila stahovací obvazy. Dermatoložka Tatjana Egorovová pak uvedla, že pár by měl svůj experiment možná přerušit. „Jedná se o vředy z dlouhodobého kontaktu s kovem a neustálého napínání tkání, jež vede k poruchám oběhu,“ vysvětlila.

S návrhem na experiment prý jako první přišel Kudlaj, jeho přítelkyně s ním i přes počáteční nejistotu nakonec souhlasila. Řetěz, kterým jsou spoutáni, je svařený a někdo ho tak musí nakonec rozřezat.

Pár z ukrajinského Charkova nicméně tvrdí, že nebýt ran na zápěstí, vše by probíhalo hladce. Společně se oba prý naučili mýt nádobí, vařit, detaily o sexuálním životě však prozradit odmítli. „O tomhle nemluvíme,“ řekli.

Rozvedená Číňanka vysoudila na exmanželovi kompenzaci za práce v domácnosti

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám