Hlavní obsah

Muži spadlo na střechu pět meteoritů, prý si na něj zasedlo UFO

LAMOVITE

Radivoj Lajič (50), na jehož dům v bosenské vesnici se už pětkrát zřítil meteor, si myslí, že ho pronásledují mimozemšťané. Experti z bělehradské univerzity potvrdili, že všechny kameny, které pan Lajič donesl jako důkaz, jsou opravdu vesmírného původu. Teď zkoumají magnetická pole v okolí a snaží se přijít na to, proč meteority přitahuje právě dům nešťastného muže.

Článek

Sám postižený, který si už dal střechu svého domu ve vesnici Lamovite vyztužit ocelovými pláty, už problém vyřešil. "Je naprosto jasné, že se na mne zaměřili mimozemšťané," tvrdí. "Nevím, čím jsem je popudil, ale žádné jiné vysvětlení nedává smysl. Pravděpodobnost, že na vás spadne meteorit, je tak malá, že když vám spadne málem na hlavu pětkrát, je jasné, že v tom musí být záměr."

Od loňského listopadu mu přímo na dům spadlo celkem pět meteoritů. Pokaždé k tomu došlo za silného deště, nikdy za jasného dne. "Nejdříve jsem nevěděl, co jsou ty podivně vypadající kameny zač, ale experti z bělehradské univerzity mi před nedávnem sdělili, že jde o meteority," vysvětluje utrápeně pan Lajič.

"Je to jasné. Pohrávají si se mnou mimozemšťané a jakmile teď začne pršet, nemohu usnout hrůzou, že mi na dům svrhnou další kámen," dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám