Hlavní obsah

Muže z motorky srazila pneumatika. Když se sbíral, vrátila se

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořádnou porci smůly si vybral motorkář ve východní Číně. Ze skútru ho před týdnem srazila hned dvakrát pneumatika kutálející se po silnici. V neštěstí měl ale i obrovskou dávku štěstí, vyvázl jen s lehkými zraněními.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muže na skútru srazila v tunelu pneumatika. Hned dvakrátVideo: AP

 
Článek

Nehoda se odehrála minulou středu ve východočínské provincii Če-ťiang. Na záběrech bezpečnostních kamer z jednoho ze silničních tunelů je vidět projíždějícího muže na skútru, kterého zezadu srazila kutálející se pneumatika, jež spadla z nákladního vozu.

Zatímco se otřesený muž sbíral ze silnice a zvedal svůj stroj, pneumatika se kutálela ještě několik desítek metrů. Protože je však tunel do mírného svahu, pneumatika brzy začala ztrácet rychlost, až se zastavila a začala se pomalu vracet.

Další jedoucí auta se jí úspěšně vyhnula, jediný, kdo nic netušil, byl muž se skútrem. Zatímco si motorku prohlížel, pneumatika ho srazila podruhé. Otřesený muž však naštěstí vyvázl pouze s lehkými zraněními.

Motorkář na Olomoucku nepřežil náraz do stromu

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám