Hlavní obsah

Muže bez roušky vykázali v Kalifornii z restaurace. Pro kuře se vrátil se zbraní

Když ve středu odmítli zaměstnanci restaurace v kalifornské Pasadeně obsloužit muže, který neměl roušku, a vyzvali ho k odchodu, netušili, že se co nevidět do podniku vrátí opět bez roušky. Napodruhé ale držel v ruce zbraň a požadoval po obsluze, aby mu vydala objednané jídlo. Pak bez placení odešel.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál ve středu v podvečer v restauraci Roscoe’s House of Chicken and Waffles. Muž bez roušky požadoval to, co restaurace nabízí – tedy kuře a vafle.

Vzhledem k protikoronavirovým opatřením ho zaměstnanci odmítli obsloužit a dodali, že se může vrátit, až si roušku opatří. Krátce nato se muž do obchodu skutečně vrátil. Roušku neměl, zato třímal v ruce zbraň.

„Naběhl přímo na mě, mířil na mě zbraní a říkal, ať mu strčím to kuře do pytlíku,“ uvedl kuchař Robert Gonzalez pro regionální televizi KABC, která o případu informovala.

Muž nepožadoval žádné peníze ani nic dalšího, jen ještě v restauraci sebral lahvičku se sirupem na své vafle. Následně odešel. „Málem jsem byl zastřelený kvůli stupiditě,“ poznamenal kuchař Gonzalez.

Během vykopávaní domovních dveří se lupič postřelil do nohy

Koktejl

Provozní restaurace Angela Prietová uvedla, že i když se situace teď může zdát humorná, v daný okamžik byla v jejích zaměstnancích malá dušička. Nikdo nemohl tušit, co muž se zbraní udělá.

Ironií osudu právě absence roušky umožnila policistům získat z bezpečnostních kamer podobu pachatele. Teď po něm usilovně pátrají.

Reklama

Výběr článků

Načítám